Nog 2 weken - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Marijn Meel - WaarBenJij.nu Nog 2 weken - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Marijn Meel - WaarBenJij.nu

Nog 2 weken

Door: Marijn van Meel

Blijf op de hoogte en volg Marijn

20 Januari 2011 | Nederland, Nijmegen

Mijn naam is Marijn van Meel,
23 jaar oud en ik ben 3de jaars student voeding en diëtetiek aan de HAN (hogeschool Arnhem & Nijmegen).

Voor deze opleiding vertrek ik 3 februari 2011 voor 4 maanden naar Zuid-Afrika, Grabouw nabij Kaapstad. Een van de projecten die ik daar op wil gaan zetten is de kinderen en hun ouderen leren hoe ze hun eigen voedsel kunnen verbouwen en telen, hoe ze ondervoeding kunnen voorkomen, voorlichting geven over de gevolgen van slechte hygiene en AIDS & HIV.

Sinds enkele jaren ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling en de voeding van het kind.
Dit jaar volgde ik colleges met betrekking tot kinder- en dieetleer (drie maanden) en leerde ik veel van het gedrag van kinderen en hun manier van denken. Ook heb ik gewerkt aan verschillende projecten waar we gezonde voedingsproducten ontwikkelen voor kinderen met obesitas.

Voordat ik deze studie volgde heb ik toerisme gestudeerd, voor die studie heb ik een project van 5 maanden op de Canarische Eilanden gedaan. Ik vond het erg leuk, omdat ik er onafhankelijk was, heb leren werken met nieuwe mensen en heb er mijn talenkennis verbeterd.

• 20 Januari 2011 - 11:39

Niko:

Niet weggaan, 3 maanden zonder jou. Dat kan toch niet! Hahaha

Xxx

• 20 Januari 2011 - 11:52

Renske:

Dit lijkt wel een reclameposter! Maar ik ben erg benieuwd naar hoe je het daar gaat vinden. Ik ben in ieder geval in jaloerse afwachting.. Kus!

• 29 Januari 2011 - 22:29

Shan:

Veel succes met je project enne maak er wat goed van.

• 01 Februari 2011 - 16:20

Roelien:

Alvast een hele goede reis en heel veel plezier!! succes daar aan de andere kant van de wereld ;)
    x Roelien

• 01 Februari 2011 - 17:06

Bennos Die Afrikanos:

haaa marijntjeee.
    heel veel plezier daar en zet er maar us een paar mooie mac donalds neer.
    die kunnen daar wel wat krachtvoer gebruiken mwhaha.
    xxx Ben

• 02 Februari 2011 - 17:21

Leontine:

Heey Marijn
    Alvast een hele goeie reis. Volg je!!!

• 03 Februari 2011 - 15:10

Kees Kombuis:

Geniet die lekker toch in Suid Afrika en die mooie Kaap. Ek es seker dat jy het baie sal geniet. Het sal lekker wees! Mooi bly en soet wees en als jy stout moet wees, doe het voor die regte redes! :)

• 04 Februari 2011 - 01:04

Lieke:

YOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Lekker dinggg!!!
    Geniet, geniet, geniet!!!! En dan meeten we elkaar weer in mei, kan het dak er weer af! Ach nu in iedergeval beide tussen de negers en donkere mannen.. en das ook eruhgg fijn! Gaat bij jou ook helemaal lukken! Enjoyyy Girlyyy! *XXXXXXXXX

• 04 Februari 2011 - 07:02

Linda (vd Zwemclub):

Hee Marijn

Afgelopen maandag was ik helaas ziek dus ik heb je laatste lesje moeten missen :(
    Bij deze kei veel plezier en heel veel succes met je stage in Afrika! Geniet er lekker van en wie weet tot ziens!
    Verders nog bedankt voor alle leuke (en ook voor de minder leuke ;)) lesjes!

Lfs, Linda

• 04 Februari 2011 - 15:49

Claudia:

Joehoe, ben je helemaal vergeten een goede reis te wensen! Hopelijk ben je goed en heel aangekomen?! Succes & Geniet. XX

• 13 Februari 2011 - 08:32

Marian Kessels:

Dag Marijn

Het is nu zondagmorgen en dat wil zeggen dat je normaalgesproken nu bij mij aan het werk bent. Ik mis je!!
    Leuk om je reisverslag te volgen.
    Ik hoop, en volgens mij kan dat niet mis gaan met jou instelling, dat je een fijne leerzame tijd hebt in Zuid Afrika.
    Veel plezier en ik blijf je volgen!!

Groetjes, Hotel Huys van Heusden.